Bij SHAVE-LAB.NL kun je kiezen uit 2 opties.

a. je kiest een startset. Zijn de mesjes bijna op, dan bestel je zelf afzonderlijk een nieuwe set mesjes.

b. je kiest met een scheermesjes abonnement. Je ontvangt dan automatisch tijdig een nieuwe set scheermesjes, iedere keer als je mesjes bijna op zijn. Bij de eerste bestelling ontvang je een gratis ZERO houder.

Optie A

Kies jouw startset Maak je geen zorgen: al onze mesjes passen op elke houder. De keuze is dus optimaal. Elke startset wordt met 1 houder + 4 mesjes geleverd.


Bespaar veel geld. Als het tijd is om te betalen, zul je zien dat je tot wel 50% kunt besparen ten opzichte van vergelijkbare scheermesjes.


Ontvang je startset en start met scheren. Je ontvangt de startset binnen enkele dagen, gewoon in je brievenbus.


Zijn de mesjes bijna op? Kies voor het refillpack van 18 of 24 mesjes in een voordeelbox en je kunt weer vooruit. Jij bepaalt zelf wanneer je nieuwe mesjes bestelt.


 

 

Optie B

Kies je favoriete scheermesje en het aantal mesjes dat je per maand gebruikt. Bij de eerste bestelling ontvang je onze ZERO houder GRATIS! Wil je graag een andere houder die beter bij je past? Bestel dan eerst een desgewenste startset uit onze collectie.


Zijn de mesjes bijna op van de geleverde startset? Bestel dan het gewenste abonnement met de mesjes van jouw keuze en vervolgens ontvang je deze automatisch in een frequentie die is afgestemd op jouw eigen persoonlijke scheerbehoefte. De mesjes worden in een stevige verpakking in de brievenbus bezorgd, zodat jij nooit meer zonder mesjes komt te zitten! 

Dit abonnement is vrij opzegbaar: je zit dus nergens aan vast.


Je ontvangt de startset binnen enkele dagen gewoon in de brievenbus.


Bespaar veel geld. Als het tijd is om te betalen, zul je zien dat je tot wel 50% kunt besparen ten opzichte van vergelijkbare scheermessen.